be

Gulden Vlies, Gulden-Vlieslaan 72 te 1060 Sint-Gillis

Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij
15/12/2021
Section I: Contracting authority
Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij

Jourdanstraat 45-55, 1060 Brussel, Belgium
*********
*********
*********
Section II: Object
SLRB-TOISON D'OR_MS - GULDEN VLIES_DO-F02
2021-549245

Gulden Vlies, Gulden-Vlieslaan 72 te 1060 Sint-Gillis
Volledige opdracht voor de studie en opvolging van de werken betreffende de renovatie van een kantoorgeheel, maatschappelijke zetel van de BGHM, Gulden-Vlieslaan 72 en Jourdanstraat 45-55 te 1060 Sint-Gillis.

1
Gulden-Vlieslaan, 72 te 1060 Sint-Gillis

De opdracht beoogt de aanstelling van een multidisciplinair team of een onderneming dat/die de volgende beroepen verenigt: architect, stabiliteitsingenieur, ingenieur bijzondere technieken, EPB-adviseur, veiligheids- en gezondheidscoördinator, adviseur duurzame ontwikkeling en adviseur circulaire economie, en dat/die belast is met de volledige opdracht voor de studie en de opvolging van de werken betreffende de renovatie/verbouwing van de gebouwen in de Gulden-Vlieslaan 72 en Jourdanstraat 45-55 te 1060 Sint-Gillis, om er, vanuit een duurzame en ecologische visie, de kantoren in onder te brengen van de BGHM, talent.brussels en de DMBSH.
Voor het overige verwijzen we naar de bijlage die bij deze aankondiging van opdracht is gevoegd.
72 months

5

De vermindering van het aantal kandidaturen is gebaseerd op de analyse van de kennis van zaken en ervaring van de kandidaat, in het bijzonder de ervaring in het renoveren van kantoren, alsook de kennis van zaken in het zoeken naar vernieuwende oplossingen die aangepast zijn aan de context van het project zoals beschreven in het voorwerp van de opdracht. Die aspecten worden geëvalueerd aan de hand van het UEA (Uniform Europees Aanbestedingsdocument) en van de documenten die opgenomen zijn als bijlage bij de aankondiging van opdracht en die de kandidaat insluit bij zijn kandidatuur.
Het UEA is beschikbaar op het volgende adres: (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?qid=1498470834586&uri=CELEX:32016R0007)
Elk lid van een combinatie van ondernemers dient zijn UEA in.
De inlichtingen op de pagina's die de vereiste maxima overschrijden, worden niet in aanmerking genomen bij de analyse van het dossier.


Section III: Legal, economic, financial and technical information


De kandidaten vullen het UEA in (Uniform Europees Aanbestedingsdocument)
(http://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?qid=1498470834586&uri=CELEX:32016R0007)
Door de ondertekening van het UEA verklaart de kandidaat:
 op erewoord in het bezit te zijn van de onderstaande documenten of zich ertoe te verbinden ze op eenvoudig verzoek van de aanbestedende overheid binnen een termijn van 10 dagen te bezorgen (deze documenten worden gevraagd ingeval de kandidaat in aanmerking komt voor de selectie).
Voor het bureau of elk lid van de combinatie van ondernemers:
A/ Naleving van art. 68 van de wet van 17 juni 2016 en van art. 62 van het koninklijk besluit van 18 april 2017:
De kandidaat die geen personeel tewerkstelt dat onderworpen is aan de wet van 27 juni 1969 voegt bij zijn deelnemingsaanvraag een verklaring op eer waaruit dat feit blijkt.
De kandidaat die personeel tewerkstelt dat onderworpen is aan de wet van 27 juni 1969 voegt bij zijn deelnemingsaanvraag een attest van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid waaruit blijkt dat hij voldoet aan zijn verplichtingen inzake betaling van zijn sociale zekerheidsbijdragen.
De kandidaat die personeel uit een andere lidstaat van de Europese Unie tewerkstelt dat niet hierboven wordt bedoeld, sluit een attest in dat werd uitgereikt door de bevoegde buitenlandse overheid en dat bevestigt dat de kandidaat voldoet aan zijn verplichtingen inzake betaling van zijn sociale zekerheidsbijdragen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is.
Het attest heeft betrekking op het laatste afgelopen kalenderkwartaal vóór de uiterste datum voor ontvangst van de deelnemingsaanvragen.
B/ Naleving van art. 68 van de wet van 17 juni 2016 en van art. 63 van het koninklijk besluit van 18 april 2017:
De kandidaat voegt bij zijn aanvraag tot deelneming een attest waaruit blijkt dat hij voldaan heeft aan zijn beroepsmatige fiscale verplichtingen overeenkomstig de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is. Het attest heeft betrekking op de laatste afgelopen fiscale periode vóór de uiterste ontvangstdatum van de deelnemingsaanvragen.
Belgische kandidaten moeten een door de FOD Financiën uitgereikt attest voorleggen.
C/ De eventuele corrigerende maatregelen bedoeld in art. 70 van de wet van 17 juni 2016
D/ Bewijs van afwezigheid van faillissement
De kandidaat voegt bij zijn deelnemingsaanvraag een door de bevoegde instantie van het betreffende land afgeleverd bewijs dat aantoont dat de kandidaat of inschrijver niet in staat van faillissement of van vereffening verkeert, zijn werkzaamheden heeft gestaakt, een gerechtelijke reorganisatie ondergaat, of aangifte heeft gedaan van zijn faillissement, er voor hem een procedure van vereffening of gerechtelijke reorganisatie aanhangig is, of hij in een vergelijkbare toestand verkeert ingevolge een soortgelijke procedure die bestaat in andere nationale reglementeringen.
E/Strafregister
De kandidaat voegt bij zijn deelnemingsaanvraag een uittreksel uit het strafregister of een gelijkwaardig document dat is afgeleverd door een bevoegde rechterlijke of administratieve instantie van het betreffende land. Daarnaast moeten die documenten ook meegedeeld worden voor elke natuurlijke persoon die door de statuten en vennootschapsakten een beslissingsbevoegdheid heeft.
De statuten en vennootschapsakten waarin alle leden worden aangesteld met een beslissingsbevoegdheid binnen elke rechtspersoon die deel uitmaakt van de combinatie worden meegedeeld.
Voor de documenten vermeld in de punten A/, B/ en E/ maakt de aanbestedende overheid gebruik van Telemarc. Hij zal de inschrijvers deze documenten enkel vragen als hij ze niet via Telemarc kan bekomen.
De kandidaten voegen bij hun deelnemingsaanvraag de in de bijlage bij deze aankondiging van opdracht opgesomde documenten.
Klasse: N/A, Categorie: N/A
services

Zie punt III.1.3) van onderhavige opdracht
Section IV: Procedure



25/01/2022
14:00
FR NL
6 months
Section VI: Complementary information



Deze aankondiging van opdracht is niet volledig en vereist informatie die vermeld wordt in de bij deze documenten gevoegde bijlage.
De eerste fase van onderhavige procedure bestaat uit de verzending, door de kandidaten, van de documenten die in het punt " III. Juridische, economische, financiële en technische inlichtingen" van deze aankondiging worden vermeld. Op basis daarvan zal de aanbestedende overheid overgaan tot een selectie van de kandidaten. Het definitief bestek wordt enkel aan de geselecteerde kandidaten toegestuurd. Een generiek bestek is echter beschikbaar op het e-procurmentplatform.
De looptijd van de opdracht zoals vermeld in punt "II.2.7) Looptijd van de opdracht, de raamovereenkomst of het dynamische aankoopsysteem" in de aankondiging van opdracht wordt ter informatie aangegeven en verbindt de aanbestedende overheid niet.
Er wordt op e-Procurement een forum bijgehouden. De inschrijvers worden verzocht hun vragen enkel op dat forum te stellen en er zal enkel via het forum op hun vragen worden geantwoord.
Raad van State
Wetenschapsstraat, 33, 1040 Brussel , Belgium

15/12/2021
ESTIMATED POTENTIAL

Want your share?

Contact us and together we will see the potential for your business!

Secure and Responsive Portal

Our portal uses the latest information technologies and is fully secure. It is also adapted to all screen resolutions, whether you use a computer, tablet or mobile phone. In addition, our portal offers complete management of the commercial monitoring of public tenders, a view of the competition and a detailed analysis of the results.