Overheidsopdrachten & aanbestedingen - België & Europa

Al uw overheidsopdrachten procedures op één enige portaal !

Aarzel niet langer en vraag uw gratis test aan. Je zult niet teleurgesteld zijn!

  • Eenvoudig en duidelijk in gebruik
  • Zicht op uw concurrenten
  • Aangepaste statistieken

Optimaliseer het Beheer van Uw Kansen

timeline

Ons aanbestedingstrackingtool stroomlijnt het beheer van uw aanbestedingen. U kunt berichten volgen, commerciële statussen bijwerken en eenvoudig archieven raadplegen.

Met functies zoals een interactieve tijdlijn en op maat gemaakte waarschuwingen verbetert onze applicatie de samenwerking en mist u geen deadlines.

U heeft directe toegang tot officiële documenten en de mogelijkheid om gegevens te exporteren naar uw eigen criteria.

Ons platform biedt inzicht in vertrouwelijke gegevens, zoals slagingspercentages, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van uw sector voor betere beslissingen in overheidsopdrachten.

Analyseer Uw Sector in Detail

analyse

Dankzij uw profiel op ons platform wordt het beheer van uw aanwezigheid in overheidsopdrachten een fluitje van een cent. U kunt uw deelnames en toewijzingen volgen om uw prestaties te meten. Bovendien zijn het profiel van de concurrent en de activiteiten van andere bedrijven raadpleegbaar. U krijgt ook een overzicht van de geografische verdeling van de overheidsopdrachten.

Daarnaast stelt onze analytische functie u in staat om interactieve grafieken te maken. Deze kunnen worden aangepast op basis van verschillende criteria. Zo kunt u eenvoudig kansen voor marktvernieuwing identificeren. Deze tools bieden u een alomvattend en nauwkeurig overzicht om kansen te grijpen in het veld van overheidsopdrachten.

De filosofie van GPC Gov

Onze dienst voor het selecteren van openbare aanbestedingen combineert een zorgvuldige kwalificatie van aanbestedingen met op maat gemaakte zoekprofielen voor elke klant. Door gebruik te maken van een combinatie van trefwoorden, ondernemersvergunningen en CPV-codes, bieden wij u gerichte kansen die aansluiten op uw specifieke behoeften.

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Dankzij een dagelijks handmatig analyseproces, uitgevoerd door ons deskundige team, zorgen we ervoor dat uw zoekprofiel altijd perfect aansluit op uw huidige activiteiten en behoeften. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een hooggekwalificeerde selectie van openbare aanbestedingen ontvangt.

Customer survey success

* score gegeven door onze klanten op basis van een tevredenheidsonderzoek

Getuigenissen van onze klanten

CEO @Sicli Fire Protection

Bij Sicli hebben we voor GPC Gov gekozen . We merkten een duidelijk verschil in vergelijking met onze vorige leveranciers. Het volgen van de concurrentie en het duidelijk plannen van de komende weken zijn echte pluspunten. De centralisatie van alle procedures, of ze nu gepubliceerd zijn of niet, evenals tools zoals notificaties, reminders en op maat ontwikkelingen specifiek voor ons waren doorslaggevend. Voor het monitoren van openbare aanbestedingen beveel ik GPC Gov ten zeerste aan

Tender & Quality Manager @Asap

Asap werkt samen met GPC Gov voor de opvolging van overheidsopdrachten. Via de opvolgtool ontvangen we gericht nieuwe publicaties en kunnen we onze acties zowel intern als extern afstemmen en opvolgen. Onze medewerkers beoordelen de applicatie als gebruiksvriendelijk, informatief en op onze maat gemaakt. Het contact met GPC Gov verloopt open en klantgericht, ze begrijpen onze business en waarderen onze input: fijn om zo in co-creatie te kunnen samenwerken.

Public specialist @Agilitas

Om geen enkele publicatie van overheidsopdrachten te mislopen, zijn we vorig jaar overgeschakeld naar GPCGov. De zeer gerichte informatie op maat van onze HR services, de korte lijn met en vlotte bereikbaarheid van onze vaste contactpersoon ervaren wij als zeer positief. GPCGov blijft bovendien voortdurend ontwikkelen en peilt hierbij graag naar onze visie.

Beveiligd en responsief portaal

Ons portaal maakt gebruik van de nieuwste informatietechnologieën en is volledig beveiligd. Het is ook geschikt voor alle schermresoluties, of u nu een computer, tablet of mobiele telefoon gebruikt. Bovendien biedt ons portaal volledig commercieel volgbeheer van openbare aanbestedingen, zicht op de concurrentie en een gedetailleerde analyse van de resultaten.

Ons team

Gilles Hunninck

Co-founder

Gilles Hunninck

Co-founder

Na 16 jaar IT-ontwikkeling voor grote bedrijven, besloot ik een droom waar te maken ... om mijn eigen baas te zijn.
De gezondheidscrisis gaf me de kans om het GPCGov-systeem te ontwikkelen zoals het is en na hard werken kwam de droom uit. GPCGov is geboren!

Philippe Huygens

Co-founder

Philippe Huygens

Co-founder

Na meerdere ervaringen in commerciële functies ontdekte ik me een echte passie voor de openbare aanbestedingen. Ik slaagde erin, door mijn creativiteitszin en mijn inzet om de noodzakelijke mensen en vereiste bevoegdheden samen te brengen om het project op te starten. Ik wens een gebruiksvriendelijke en efficiente dienstverlening te bieden aan de bedrijven voor het beheer van hun overheidsopdrachten.

Christophe Renaut

Co-founder

Christophe Renaut

Co-founder

Na ervaringen in het onderwijs en groepsmanagement, stond ik gedurende meer dan 10 jaar, samen met Philippe, ten dienste van bedrijven en heb ik een grondige kennis inzake overheidsopdrachten opgedaan. Mijn kennissen, ervaringen, aandacht voor de behoeften van klanten stimuleerde me om mee te stappen in de creatie van het GPC Gov project.

Onze tevreden klanten

Stuer Egghe

Diasbytes

Volvo Car Belgium

Lohmann & Rauscher SA

Cerau

Peeters-Lambrechts

Agilitas

Dictée Center

Artelux

Chubb Security Systems

Sylvester Productions

Del Power

Efficy

Cair Belgium

Interfacilities

BSC Cleaning

Concor Facility Services

Sicli Fire Protection