Overzicht van de laatste publicaties

Deze selectie is slechts bedoeld als voorbeeld. Het weerspiegelt op geen enkele manier de nauwkeurigheid en ervaring van GPCGov!

Vraag een gratis en vrijblijvende test aan

Ontdek onze selectiediensten voor overheidsopdrachten gratis en vrijblijvend! Profiteer van een proefperiode om te experimenteren met onze gepersonaliseerde aanpak, met zorgvuldige kwalificatie van overheidsopdrachten en een onderzoeksprofiel dat is opgesteld om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Tijdens deze proefperiode heeft u volledige toegang tot onze hooggekwalificeerde inkoopselectieservice. We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze service en de voordelen ervan voor uw bedrijf. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze gratis en vrijblijvende proefaanbieding!


+32 2 627 77 10


info@gpcgov.be


Louisalaan 54, 1050 Brussel

of

Ikaroslaan 1, 1930 Zaventem

Ons team

Gilles Hunninck

Co-founder

Gilles Hunninck

Co-founder

Na 16 jaar IT-ontwikkeling voor grote bedrijven, besloot ik een droom waar te maken ... om mijn eigen baas te zijn.
De gezondheidscrisis gaf me de kans om het GPCGov-systeem te ontwikkelen zoals het is en na hard werken kwam de droom uit. GPCGov is geboren!

Philippe Huygens

Co-founder

Philippe Huygens

Co-founder

Na meerdere ervaringen in commerciële functies ontdekte ik me een echte passie voor de openbare aanbestedingen. Ik slaagde erin, door mijn creativiteitszin en mijn inzet om de noodzakelijke mensen en vereiste bevoegdheden samen te brengen om het project op te starten. Ik wens een gebruiksvriendelijke en efficiente dienstverlening te bieden aan de bedrijven voor het beheer van hun overheidsopdrachten.

Christophe Renaut

Co-founder

Christophe Renaut

Co-founder

Na ervaringen in het onderwijs en groepsmanagement, stond ik gedurende meer dan 10 jaar, samen met Philippe, ten dienste van bedrijven en heb ik een grondige kennis inzake overheidsopdrachten opgedaan. Mijn kennissen, ervaringen, aandacht voor de behoeften van klanten stimuleerde me om mee te stappen in de creatie van het GPC Gov project.