Perfect! Een eerste stap naar succes!

Door dit formulier in te vullen, geeft u ons de kans om uw behoeften en doelen beter te begrijpen, zodat we onze diensten kunnen afstemmen op uw specifieke verwachtingen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om uw kansen op succes bij overheidsopdrachten te maximaliseren. Maak de juiste keuze!


+32 2 627 77 10


info@gpcgov.be


Louisalaan 54, 1050 Brussel

of

Ikaroslaan 1, 1930 Zaventem

Ons team

Gilles Hunninck

Co-founder

Gilles Hunninck

Co-founder

Na 16 jaar IT-ontwikkeling voor grote bedrijven, besloot ik een droom waar te maken ... om mijn eigen baas te zijn.
De gezondheidscrisis gaf me de kans om het GPCGov-systeem te ontwikkelen zoals het is en na hard werken kwam de droom uit. GPCGov is geboren!

Philippe Huygens

Co-founder

Philippe Huygens

Co-founder

Na meerdere ervaringen in commerciƫle functies ontdekte ik me een echte passie voor de openbare aanbestedingen. Ik slaagde erin, door mijn creativiteitszin en mijn inzet om de noodzakelijke mensen en vereiste bevoegdheden samen te brengen om het project op te starten. Ik wens een gebruiksvriendelijke en efficiente dienstverlening te bieden aan de bedrijven voor het beheer van hun overheidsopdrachten.

Christophe Renaut

Co-founder

Christophe Renaut

Co-founder

Na ervaringen in het onderwijs en groepsmanagement, stond ik gedurende meer dan 10 jaar, samen met Philippe, ten dienste van bedrijven en heb ik een grondige kennis inzake overheidsopdrachten opgedaan. Mijn kennissen, ervaringen, aandacht voor de behoeften van klanten stimuleerde me om mee te stappen in de creatie van het GPC Gov project.