Hulp nodig bij overheidsopdrachten

Of u nu de biedregels wilt begrijpen, uw slagingspercentage wilt verbeteren of gewoon advies wilt inwinnen bij ervaren professionals, wij zijn er om u te helpen. Vul onderstaand formulier in om ons een idee te geven van uw wensen. Ons team van experts staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.


+32 2 627 77 10


info@gpcgov.be


Louisalaan 54, 1050 Brussel

of

Ikaroslaan 1, 1930 Zaventem

Ons team

Gilles Hunninck

Co-founder

Gilles Hunninck

Co-founder

Na 16 jaar IT-ontwikkeling voor grote bedrijven, besloot ik een droom waar te maken ... om mijn eigen baas te zijn.
De gezondheidscrisis gaf me de kans om het GPCGov-systeem te ontwikkelen zoals het is en na hard werken kwam de droom uit. GPCGov is geboren!

Philippe Huygens

Co-founder

Philippe Huygens

Co-founder

Na meerdere ervaringen in commerciƫle functies ontdekte ik me een echte passie voor de openbare aanbestedingen. Ik slaagde erin, door mijn creativiteitszin en mijn inzet om de noodzakelijke mensen en vereiste bevoegdheden samen te brengen om het project op te starten. Ik wens een gebruiksvriendelijke en efficiente dienstverlening te bieden aan de bedrijven voor het beheer van hun overheidsopdrachten.

Christophe Renaut

Co-founder

Christophe Renaut

Co-founder

Na ervaringen in het onderwijs en groepsmanagement, stond ik gedurende meer dan 10 jaar, samen met Philippe, ten dienste van bedrijven en heb ik een grondige kennis inzake overheidsopdrachten opgedaan. Mijn kennissen, ervaringen, aandacht voor de behoeften van klanten stimuleerde me om mee te stappen in de creatie van het GPC Gov project.