Sélection hautement qualifiée

Slim geselecteerde aanbestedingen

Wij bieden een zeer gekwalificeerde dienst voor het selecteren van overheidsaanbestedingen, die gebaseerd is op twee essentiële elementen: zorgvuldige kwalificatie van aanbestedingen en het creëren van een gepersonaliseerd zoekprofiel voor elke klant. Om dit profiel te maken, combineren we zoekwoorden en hun varianten, de aggregatie van aannemers en de CPV-codes die overeenkomen met uw activiteiten.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie essentieel is om onze klanten een relevante selectie van overheidsaanbestedingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Daarom hebben we een proces van handmatige analyse en dagelijkse identificatie van aanbestedingen opgezet, uitgevoerd door dezelfde personen die de gepersonaliseerde zoekprofielen maken.

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun zoekprofiel altijd hun huidige activiteiten en behoeften weerspiegelt, en we zijn voortdurend bezig met verbeteren om een kwalitatieve dienst te leveren. Met onze persoonlijke aanpak kunt u er zeker van zijn dat u een zeer gekwalificeerde selectie van overheidsaanbestedingen ontvangt die voldoen aan uw verwachtingen en ambities.

Économie de temps et d’énergie

Tijds en energiebesparing

Onze persoonlijke aanpak betekent dat u geen tijd hoeft te verspillen aan het selecteren van niet-relevante aanbestedingen voor uw bedrijf. Wij nemen dit deel van uw werk over, zodat u tijd en energie kunt besparen om u te concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Bovendien kunt u door tijd en energie te besparen ook geld besparen. Door ons service te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat u relevante aanbestedingen voor uw bedrijf vindt, wat uw kansen op het winnen van openbare contracten en het verhogen van uw omzet vergroot.

Kortom, onze gespecialiseerde service voor de selectie van overheidsopdrachten kan u helpen tijd en energie te besparen bij uw zoektocht naar relevante openbare contracten, wat ook kan leiden tot financiële besparingen voor uw bedrijf.

Premium applicatie

Premium applicatie

Naast onze dienst voor de selectie van overheidsopdrachten hebben we een applicatie voor het beheer van overheidsopdrachtgegevens ontwikkeld. Deze applicatie is ontworpen om u te helpen bij het volgen en beheren van alle relevante aanbestedingen voor uw bedrijf. Met deze applicatie kunt u gemakkelijk de meest recente informatie krijgen over de overheidsopdrachten die u interesseren, deadlines, vereisten en wijzigingen volgen, en ook uw eigen offertes en aanbestedingsdocumenten updaten.

Onze applicatie voor het beheer van overheidsopdrachtgegevens heeft een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface en kan worden gebruikt op elk apparaat, of het nu een desktopcomputer, een tablet of een mobiele telefoon is. Het is ook zeer veilig en garandeert de vertrouwelijkheid van uw informatie en aanbestedingsgegevens.

Met onze dienst voor de selectie van overheidsopdrachten en onze applicatie voor het beheer van overheidsopdrachtgegevens zijn we ervan overtuigd dat we u kunnen helpen om uw kansen op het winnen van overheidsopdrachten te maximaliseren en uw bedrijf op een duurzame manier te ontwikkelen.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak staat centraal in onze service. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke behoeften heeft op het gebied van het selecteren van overheidsopdrachten en het beheren van contractgegevens. Daarom hebben we een toegewijd projectbeheersysteem opgezet met een SPOC (single point of contact) voor elke klant om een ​​vlotte en effectieve communicatie gedurende het hele proces te garanderen.

We luisteren naar alle opmerkingen en suggesties van onze klanten, omdat we geloven dat het dankzij deze nauwe samenwerking is dat we een kwalitatieve service kunnen leveren en kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van elke onderneming. We zijn ook responsief en streven ernaar om snel op alle verzoeken te reageren en problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Onze persoonlijke aanpak is een sleutelelement van ons succes en we zijn er trots op om samen te werken met onze klanten om hen te helpen hun groei- en duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Optimaliseer het Beheer van Uw Kansen

timeline

Ons aanbestedingstrackingtool stroomlijnt het beheer van uw aanbestedingen. U kunt berichten volgen, commerciële statussen bijwerken en eenvoudig archieven raadplegen.

Met functies zoals een interactieve tijdlijn en op maat gemaakte waarschuwingen verbetert onze applicatie de samenwerking en mist u geen deadlines.

U heeft directe toegang tot officiële documenten en de mogelijkheid om gegevens te exporteren naar uw eigen criteria.

Ons platform biedt inzicht in vertrouwelijke gegevens, zoals slagingspercentages, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van uw sector voor betere beslissingen in overheidsopdrachten.

Analyseer Uw Sector in Detail

analyse

Dankzij uw profiel op ons platform wordt het beheer van uw aanwezigheid in overheidsopdrachten een fluitje van een cent. U kunt uw deelnames en toewijzingen volgen om uw prestaties te meten. Bovendien zijn het profiel van de concurrent en de activiteiten van andere bedrijven raadpleegbaar. U krijgt ook een overzicht van de geografische verdeling van de overheidsopdrachten.

Daarnaast stelt onze analytische functie u in staat om interactieve grafieken te maken. Deze kunnen worden aangepast op basis van verschillende criteria. Zo kunt u eenvoudig kansen voor marktvernieuwing identificeren. Deze tools bieden u een alomvattend en nauwkeurig overzicht om kansen te grijpen in het veld van overheidsopdrachten.